SUSSA SÖÖTT

Så nu kommer ett väldigt onödigt inlägg ifrån mig dåra. Ville bara säga att jag har ny design people! Och jag tog Gabriellas sång till musik läxan. BYE BYE !


GASH, vilken låt ska jag välja ?!

Seröst jag dör, har beslutångest om vilken låt jag ska välja att skriva om till min läxa imorgon ! Jag tror att jag ska ta Gabriellas sång men jag vet inte riktigt. Idga har jag gjort ganska mycket förstr spelade jag match mot Åkersberga, vi vann med 4-1. Sedan åkte jag, rebecca, emma, sofia och tove till Donken och åt lite. Efter jag hade kommit hem pch duschat åkte jag till Rebecca och vi gjorde inte så mycket tog det mest bara lugnt och typ åt pizza. Sedan typ klockan tio åkte jag hem efterspm jag var tvungen att fixa min läxa som det inte går bra med "/. Men imorgon är det skola och träning så nu måste jag skynda på mig lite och fixa några stuffs. sov sött ..


Pigg, men inte så spel sugen

Idag när jag vaknade för ungefär typ tio minuter sen så kände jag mig faktiskt väldigt pigg även fast jag var uppe väldigt sent igår och tvättade håret. Men även fast jag var så pigg så känner jag mig inte riktigt spelsugen eftersom vi har match idag så är jag väldigt nervös redan. Vi möter Åkersberga idag och jag hoppas självklart på vinst. Matchen spelas klockan två på Hägernäs IP. Sen efter det så vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, jag tror att jag ska vara med Rebecca och sen ikväll kanske jag skulle träffa Linnea bara ett kort tag. Och nu kom jag på att jag har läxa till imorgon, Musik. Jag har ingen aning vilken låt jag ska ta och hur jag ska beskriva den. Men nu måste jag tyvärr gå ska äta frukost och fixa till mig lite eftersom jag ser hemsk ut i håret. BYE BYE ! 

 


Grattis Simon !

Nu vill jag bara passa på att gratta min underbara vän Simon för att han vann över 9 st 15-åringar på 100 meter idag & han borde vara stolt eftersom han bara är 14 år min lilla vän. Eller kanske inte lilla men väldigt långa vän. Grattis Simon du är värd det och du är sjukt underbar, tack för att du finns !

Trött Tönt - with no life

Just nu sitter jag & gör absolut ingenting här hemma. Jag är sjukt trött efter doem två sista dagarna som har gått känner jag och nu får man lite lugn sömn blir nog allting fintfint. Jag ska nu försöka beskriva mina två dagar lite kortfattat eller väldigt kortfattat.

förgår / 28 augusti ; Först så gick jag i skolan till typ klockan fem över tre. Då tog jag, Elin, Hanna och Rebecca bussen hem. Hanna åkte hem till sig och vi andra hem till mig. Efter ett tag när vi hade varit hemma hos mig med beslutångest drog vi till Elin. Där försökte vi hitta ngt att ha på oss, men ingen kunde välja så det blev lite jobbigt ett tag där. Sedan drog vi hem till mig och bestämde oss vad det blev för kläder. Sedan käkade vi och drog till tåget som vi tog till Tibble med Hanna oxå. Vi tittade på Ifk Täby - Åkersberga p95:or. Det blev 3-1 vinst till Täby. Efter det så stannade vi en stund och snackade med alla killarna även Jesper i våran klass som spelar i det andra laget. Sedan drog vi till Donken och käkade där och sedan böt vi typ buss 3 ggr eftersom vi skulle till täby kyrkby men ingen buss gick dit. Sen kom vi hem och satt typ ute en timme när det spöregnade, skitmysigt.

Igår / 29 augusti ; Imorse så vaknade vi typ klockan halv elva, inte så sent tycker jag faktiskt om man tänker på hur länge vi var uppe igår eller alltså det blir ju förgår men anyway. Sedan så typ åt vi lite frukost och tog det mest bara lugnt. Sedan klockan typ 3 åkte vi och satt hundvakt åt min kompis hund som är läskigt stor alltså en typ rysk vilthund eller vad det var jätte smal och skitstor. Där var vi ungefär tre timmar, så jag cashade hem 150 kronor på det. Sedan åkte vi hem och Rebeccas mamma kom och hämtade henne och skjutade hem Elin till henne. Men ikväll skulle vi typ ha träffat Jesper & Rebecca men ingen av dom kunde så det blev bara jag och elin som tóg tåget mot tibble och precis när vi hade stigit av ringer Linnea & säger att vi ska komma och spela fotboll med några kyrkbybor. Så vi tar tåget tillbacka och åker dit sedan är vi typ där i två timmar och gör inte så mkt bara snackar lite. Och sedan drog jag & Elin hem till mig och nu ligger jag här och elin är hemma. Men måste dra nu BYE BYE !

RSS 2.0