Rörliga bildeer

create animated gif

mohaha, jag lyckades göra rörliga bilder!


H&M kläder har anlänt eller en del av det iallafall!

Nu när pappa kom hem nyss så kastade han in en plastpåse på min säng med en del av mina beställda h&m kläder, dom andra kommer i början av novbember .. Men jag är iallafall nöjd med kläderna som kom! Orkar tyvärr inte lägg ut bilder på det, sorry. Imorgon tänkte jag efterskolan eftersom jag slutar tidigt att jag skulle hinna till täby centrum och köpa ett par stövlar från h&m och kläderna i det tidigare inlägget. För pappa lovade mig dom kläderna förut för jag skulle inte beställa det för det skulle komma i julaftons veckan då, surt. Men här kommer en bild på stövlarna jag ska köpa imorgon från H&M. love 


Snygga eller vad tycks ?


Lite kläder jag tänkte köpa. vad tycks ?



PLUGG, PLUGG OCH ÅTER PLUGG!

Nu är jag riktigt trött efter en lång dag i skolan som jag slutade klockan tre typ, Sen var jag tvungen att åka hem så när jag kom hem var klockan typ kvart över fyra, då skulle jag äta och så stannade jag hemma ifrån fotbollen idag eftersom jag var tvungen att plugga till svenska imorgon och no prov på fredag. Jag känner att jag inte rktigt har så mycket koll på allt det hära om No;n.

Drygt häflten av blodet är blodvätska, blodplasma. Resten av blodet består av olika blodkroppar.
 Alla olika blodkroppar bildas i benmärgen från blodstamceller.
De röda blodkropparna viktigaste uppgift är att transportera syre till kroppens celler.
Det görs med hjälp av hemoglobin.

Någon som fattar ?


Jippi, Orientering nästa.

Just nu ligger jag hemma i min varma säng med en hund liggandes med huvudet på mina knän. Jag vill gå och hämta någonting och dricka men då kommer bara Leia dra. Imorgon ska vi ha orientering i skogen, jippi .. not -.- Jag ska orientera med Danny / D-G det är typ det en da roliga. Jag tycker synd om Rebecca som oxå sov här igår kväll ska gå orientering pga skada. Surt säger jag bara. Men nu måste jag få tag i någon och kolla om någon vet om man ska ha mat med sig, sussa sött. love



Tog bilden nbär jag fick min data alltså typ i somras.
Tröjan kommer ifrån Bikbok.
Sjukt skön.
I promise .


Jag lovade ju så ..

 Här kommer inlägget jag lovade om. Föresten någon som tittar på Barcelona matchen just nu? Zlatan blev nyss utpbytt typ. Men jag älskar barcelonas spel, gillar att se dom spela. Men nu måste jag gå och sussa, här kommer lite bilder.

 






Later

Hello, bara så ni vet alla så kmr det ett till inlägg i kväll. Så kom tillbacka senare tonight och det kmr säkert, jag lovar vara ett till inlägg med bilderna från kvällen om ni har riktigt tur. Och nu ska jag allt ta och övertala mamma om att jag ska få beställa lite grejer på h&m eller inte lite men aja, seya

Längesedan ..

Just nu är jag inne på mammmas dator istället för min, jag orkar verkligen inte sitta med min mini dator just nu. Men jag kom nästan nyss hem ifrån Skarpäng. Jag tog bussen hem med mina små vänner, har faktiskt lite bilder ifrån ikväll men det kan jag väl lägga ut senare. Men här kommer lite bilder ifrån när jag gick i sexan som jag hittade på mammas dator, jag använde den när våran gamla inte funkade.



En bild på mig & Jenny i sexan.
Jag hade då mörkt hår, sjukt små.



Här är en bild på Rebecca också.
Hon ser faktikst inte så jätte liten ut tycker jag.


One more night in my life

Idag så har jag gått i skolan, inte gjort så jätte mycket eller jo sprungit skoljoggen. Sen efter skolan så åkte jag med Danny, Rebecca, Gustav, Jesper, Martin, Fredrik och Elin till täby och picknikade. Sen så tog jag, Danny och rebecca bussen hem till mig. Sen så åkte vi till träningen eller det var bara jag som var med av oss. Danny spelar i Tis och Rebecca har ont i tån. Där träffade jag då Simon den skitungen som ska byta lag till Tis, men jag gillar han ändå, hihi. Sen efter så åkte jag, Hanna, Saga, Bibbi och mamie till Eldoreado och åt middag. Och senare åkte jag och mamie hem och hämtade lite grejer för oliver skulle ha folk hemma. Så nu sitter jag här hos mormor och har nyss duschat. Men nu måste jag gå och fixa some stuffs, HAR INGA BILDER, USCH PÅ MIG !

Natt Inlägg

Hej alla små söta läsare, för typ två timmar sedan kom jag hem ifrån min innebandy träning som var i Skarpäng. Sen när jag kom hem så behövde jag inte duscha eftersom jag inte var med, skönt nästan för jag hatar att duscha på kvällar. Just nu sitter jag och irriterar mig för jag har typ fått någonting i ögat och försöker medans kolla i hm katalogen autumn/winter. Jag tycker att dom har sjukt mycket snygga grejer i den hära! Jag är helt kär i den känner jag. Tyvärr har har jag inte tagit några bilder på länge så sorry. Men nu ska jag titta vidare i hm katalogen. Sussa sött. Har ni föresten någon favorit i den nya katalogen?

Humöret så långt ner som det kan gå.

Idag har jag gått i skolan som vanligt, började med att jag vaknade med ont i magen som tusan. Så jag låg kvar lite i sängen och vände på mig. Sen så gick jag upp och bytte om till my clothes today. Och sen sista lektionen så hade vi idrott och jag blir bara så sur eftersom det käns som att alla killar vägra passa tjejerna, Jag blir galen! Så jag var lite sur om någon undrade varför. Sedan tog jag bussen hem och nu ska jag laga mat med min broder, typ pasta med någonting. Ska gå nu och har tyvärr ingen bild att bjuda på. 

Serie Ledare Såklart

Idag som ni vet så mötte vi Viksjö och vi vann med 3-2, så nu är vi serie ledare! Jag tycker att vi spelade skit bra och alla var jätte duktiga. Grattis till oss tjejer. Men nu måste jag skynda mig med uppsatsen till imorgon, har alla mvg frågor kvar. Oups, nu såg jag att det var en till fråga! SHIT, måste dra -.-



Oboy gör allting bra, fest varje dag.
(liten sång jag kom på by myself)


Picture Time

   

Lite pics, jag vet olika stora, men aja.


Kläder för idag



Såhär såg jag då ut idag !


Min dag

Idag så fick jag skjuts till skolan av mamie, och jag kom väl typ skit tidigt. Lite tråkigt eftersom ingen annan var där. Men sen så kom alla och då kom även REBECCA! I´m soo Happy. Har saknat henne riktigt mycket nu, buhu. Sen efter skolan som jag slutade klockan tio över ett så åkte jag hem. Och sen dess har jag börjat skriva på en uppsats som ska in imorgon, hoppas på mvg. Så nu har jag typ en fråga kvar som jag ska göra ikväll efter matchen. Som ni kanske förstår ska jag iväg snart och spela match på Hägernäs mot Viksjö dom är skit duktiga så hoppas på vinst, vi är väldigt få men det ska nog gå! Men nu ska jag äta, slänger in lite fula bilder på mig själv. Ha det bra så länge.
 

Ser den bara crazy ut eller är den riktigt annorlunda ?



Ser den bara riktigt konstig ut eller är den udda på en ganska coolt sätt?
Jag tycker den är faktiskt annorlunda på ett ganska fint men udda sätt.
vad ni tycker är då frågan ?


Stressig dag !

Idag har jag haft en ganska stressig dag eftersom jag slutade skolan klockan tre med sista lektionen en 80 minuters lång No. Sen så tog jag tåget med Jesper, Hanna, Jenny och Elin hem. Fast till Roslags Näsby med tjejerna eftersom jesper hoppade av i täby. Sen så satt vi där i typ hundra år kändes det som, & typ jag skrattade åt något jenny sa kommer inte ihåg var det va, men det kändes som om jag skulle kissa på mig. Sen åkte jag hem och åt och bytte om till fotbollskläder. På träningen som var akademi gjorde vi ganska mycket grejer, mycket teknik. Efter träningen så stannade jag och pratade med Simon lite och tog lite tuggumin. Och för typ två timmar sen kom jag hem och då duschade jag och åt lite mer med min brorsa eftersom vi båda var hungriga. Och så kommer det, jag kommer på att jag har matte läxa till imorgon, så då fick jag göra den. Och nu ligger jag här, Pust. Fast stolt är jag eftersom jag fick tillbacka några prov/tester idag och fick mitt första betyg : MVG i spanska, känn på den ni! Sen ficka jag tillbacka två matte test, ena 24/27 och andra 38/41 och det borde väl vara MVG eller VG tycker jag, eller? Jag har ingen aning om det dära. Men nu ska jag gå och ta fram vad jag ska ha på mig imorgon, Sussa sött ..



En bild jag aldrig la ut tror jag, en outfit för inte så jätte längesedan.
Fint eller ej ?


Dålig Fantasi





Två bilder som jag aldrig la upp, en outfit för ganska längesedan.
Haha, den dagen jag hade såhär kom det fram två tjejer till mig helt random och frågade om jag hade löshår ?
Svar ; nej jag har inte löshår, det är mitt äkta. Till ni som undrar.


Rebecca LOVES Kladdkaka

Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket är jag stolt över att säga. Först var jag i skolan tills klockan tjugo över två för att vänta på Elin eftersom hon tvingade mig, hihi. Sedan så tåg vi tåget hem, jag gjorde lite bacon och pasta och klockan halv fem kom elin hem cyklande till mig. Då åkte vi till fotbollsträningen, trevligt. Efter träningen som gick helt okej så åkte jag & mama ut till Vaxholm där vi fikade och åt middag hemma hos familjen Rydell, Oliver och pappa hade redan kommit då, buhu. Efter det så gick jag & duschade och sen upp med Lisa och tittade på lite sjuka grejer på youtube. Sedan åt vi kladdkaka med glass & chokladsås, yammie. Sen typ åkte vi hem och nu sitter jag här och har precis laddat upp lite bilder, jippi. Men nu måste jag gå och fixa vad jag ska ha på mig imorgon, sussa sött alla. Kmr nog ett till inlägg ikväll.

Vad gör man när man inte kan sova?

Just nu kan jag verkligen inte sova eftersom det inte alls är sent men jag tvingade ner mig själv i sängen eftersom jag ska upp tidigt imorgon, och sen är jag riktigt pigg och har absolut ingenting att göra. Var nyss uppe och drack Oboy helt själv. Riktigt tråkigt när det är så mörkt hela tiden, men aja jag har min dator att sova med så det räcker. Sussa sött nu, men vad gör man när man inte kan sova egentligen ? Något tips ?

Tomorrow it´s a another day


 

 Imorgon ska jag ha på mig det hära, Och ett par jeans och converse.
What do yaa think ?


Ego dag, mohaha

Idag hade jag en liten ego dag, jag kände mig sjukt sjuk och trött i början av dagen. Därför missade jag Simons match, förlåt. Sen så läg jag kollade på idol hela dagen med hela två ansiktsmasker och nyrakade ben. Riktigt skönt alltså. Sen tog jag fram kläder som jag ska ha imorgon. Orkar inte lägga in någon bild på det, sorry. Sen när min familj kom hem så åt vi middag. Jag har sedan kämpat hittat ett sätt att få in mobilbilder på min bärbara dator för jag har sony ericsson och det är typ ass konstigt hur man laddar in bilder. Men tillslut lyckades jag, jippi. Men nu ska jag kolla mitt schema till imorgon eftersom skolan då börjar igen. Tänk en hel vecka nu utan sovmorgon, buhu ..

Pink Jacket




Trötta ben ? HELL YES.

Idag har jag spelat match mot Bollstanäs och ví vann med 4-0 var det tror jag. Det som var surt var att två minuter kvar av matchen så blir jag kapad framför mål och flyger lite i luften och när jag landar så blir det rakt på mina knän och eftersom jag har hopparknä och schlatter så gör det sjukt ont. Jag blev riktigt rädd och började skaka det kändes som om jag aldrig skulle kunna spela fotboll igen om det hade hänt någonting med knäna. Sen efter vi hade åkt hem så åkte hela våran familj in till stan och träffade där Rebeccas familj och spelade boul med dom och käkade på Hard Rock Hotel. Dom har seriöst sjukt god match där. Med oss hem fick vi sedan helium ballonger, tre var. hihi (a) Sedan blev jag skjutsad av pappa till Linnea och vi gick ner till IP och kollade på en match. Och nu ligger jag här hemma, Kom hem för ungefär en tio minuter sen. Nu ska jag sova för mina ben håller på att dö känner jag. Sussa sött allesamans.

Vet ej vad jag ska skriva riktigt ?

Jag hatar att fylla i rubriken för jag har aldrig någon aning om vad jag ska skriva där och nu har jag absolut ingen aning. Idag är pappa borta och springer Bällmanstaffeten och mamma är och kollar. Oliver sover hos en kompis så jag är riktigt dissad av min familj. Jag är ganska trött eftersom jag var uppe ganska sent igår först var på Rösjö pizzeria den so ligger där vid skolan och åt. Sen när jag kom hem så var jag uppe ganska sent och tittade på The boat that rocked. Jag tycker att det var väldigt bra faktiskt, gillade den mycket. Nu så sitter jag och tittar på So you think you can dance finalen typ. Jag gillar verkligen alla dansare och har faktikst ingen favorit riktigt. Men idag ska jag typ träffa Linnéa tror jag. Hon skulle ringa mig lite senare för hon skulle tydligen ha golfträning today. Vet ej vad vi ska hitta på men kommer nog något inlägg medans jag är med henne i thinking. Nu måste jag gå och fixa en sak så. bye bye ...



En kväll för ganska längesen med Linnea. Så sjukt snygg min alltså, nooot.


Är det verkligen så SVÅRT ..

att kommentera bloggares inlägg? Idag hade jag 78 besökare och inte en enda kommentar. Är det så att man inte orkar eller vill inte. Aja whatever just nu sitter jag i mitt rum och gör typ ingenting. Har no idea vad jag ska ha på mig imorgon blir säkert väldigt tråkigt men aja orkar inte ha jätte färglada kläder nu när hösten börjar komma. Men nu ska kah hoppa in i duschen tror jag eftersom jag känner mig ganska trött och vill vara pigg tills filmen Doodgeball börjar på kanal 3 klockan 22.00 -23.50 tror jag. Men idag hade jag en ganska lång dag eftersom jag slutade klockan TRE, och eftersom inte Jenny var på spanskan så kände jag mig lite mer ensam med Pura. Duschen here i come !


Funny Day

Idag gick jag i skolan till klockan tre efter en 80 minuter lång No-lektion on övervikt i Västindien. Efter det så åkte jag & Elin L till Saga och Sofia. Vi drog först till Gribbylunds centrum och sen till Sofia. Sedan käkade vi lite och tittade lite på tv. Vi åkte en jätte lite bil som Saga och elin och sofia hade gjort någon vecka innan. Dom åkte ner i sjön med den för dom ville bada dom osmarta lilla ungarna, haha. Sedan gick vi till sofia och dom bytte om eftersom det var sjuk kallt och blåsigt. Efter elin och saga hade åkt hem tog jag bussen hem efter en stund. Nu är jag hemma och sitter och äter mozarella pizza med min brorsa som har klippt sig jätte fint. Nu kommer mamma och pappa hem efter dom har varit och tittat på Max som har åkt gokart, han kom tydligen femma, jätte bra ! Men det kommer nog ett inlägg senare ikväll tror jag om jag orkar såklart, men imorgon har jag iallfall träning och innan den ska jag vara med Rebecca hemma hos henne. Men nu måste jag gå och kolla ut kläder till imorgon och ladda min kamera om jag hittar laddaren. Men det kommer nog ett inlägg senare, BYE BYE.

 


                              Hemma hos Linnéa för typ någon vecka sen, lite psycho bild men haha.  

RSS 2.0